Yngling Centraal

 

Yngling Centraal is het aanspreekpunt voor nieuwe zeilers! Wij zijn er voor al je vragen, zoals wat voor zeilkleding draag je in een yngling, waar is het verzamelpunt bij een training tot waar kan ik zeilen kopen. Je kunt ons bereiken via e-mail en whatsapp of door ons gewoon even te bellen. Ook op evenementen zijn we bereikbaar voor vragen en natuurlijk voor een gezellig praatje.

 

Wil je graag een keer mee, maar geen team of boot. Ook dan kan je ons bereiken. Wij zorgen voor een plekje! Als je interesse hebt om volgend jaar een vast team te vormen, maar je nog teamgenoten zoekt dan kunnen wij ook altijd helpen deze teamgenoten te vinden.

 

Wie zijn wij:

Hoi ik ben Dolf Rietberg en sinds 2016 zeil met de Orka’s in de NED 337 bij KWV de Kaag. In de zomer zeilen we woensdagavond wedstrijden op de kaag en verder doen we aan veel evenementen door het jaar op de andere plassen mee (in Nederland en daar buiten). Als ik je ergens mee kan helpen dan hoor ik het graag!

 

Mail: grebteiRCD.[antispam].@gmail.com

Mobiel: 0624332700

 

Hoi ik ben Emma Smit en zeil sinds 2017 in de Yngling. Helaas ben ik dit jaar geblesseerd, maar door mijn bestuurstaak bij de Yngling Club Holland ben ik dit jaar vaak te vinden bij evenementen. Volgend seizoen vaar ik gelukkig weer mee! Laat me weten als ik je ergens mee kan helpen!

 

Mail: tims_amme.[antispam].@hotmail.com

Mobiel: 0630119417

 

Dolf
Emma