Ynglingzeilen na 1 juli!


Ynglingzeilen na 1 juli!

Geplaatst op 08-07-2020  -  Categorie: Algemeen

Nu sinds 1 juli de coronaregels verder zijn versoepeld is er op zeilgebied weer meer mogelijk. Dit zien we gelijk terug bij Ynglingzeilers. Op meerdere plaatsen in Nederland stappen zij de boot in om te trainen of een wedstrijdje te varen. Hieronder geven we een overzicht van de regionale initiatieven die er zijn, inclusief de contactpersonen. Kriebelt het weer om te gaan varen? Sluit dan aan bij een van deze clubjes!
Mis je een locatie of heb je een ander fantastisch idee om alsnog een succes van seizoen 2020 te maken? Dan horen wij het graag via nedjirtsdew.[antispam].@yngling.nl

Afgelopen weekend werd er in Veere alweer getraind. Ook de weekends van 25/26 juli en 1/2 augustus is er de mogelijkheid om te trainen vanaf Veere Oostwatering. Kamperen kan op de haven. Contactpersoon is Stan Tavenier: reinevatnats.[antispam].@icloud.com.

Woensdag 22 juli gaan op de Kaag de zomeravondwedstrijden van start. Elke woensdagavond tot eind augustus, start om 19:30, een avondwedstrijd met meerdere Ynglings aan de start. Wil je meer weten of een keer meedoen? Meer informatie krijg je bij Jikke de Jong (gnojed.ekkij.[antispam].@gmail.com) en op deze pagina.

Ook op de Binnenmaas zitten ze niet stil: op initiatief van enkele enthousiaste Ynglingzeilers wordt er wekelijks een aantal trainingswedstrijdjes gevaren, meestal op de woensdagavond. Woon je in omgeving Rotterdam en vind je het leuk eens mee te doen? Neem contact op met Edwin Kooijman (06-28646898)!

Vanuit de vereniging WSV Binnenmaas is toegezegd mee te willen denken mocht er animo zijn voor een laagdrempelig Yngling-weekend eind augustus of begin september. Heb jij hier met je team zin in? Stuur dan een mailtje naar nedjirtsdew.[antispam].@yngling.nl en we kijken wat er mogelijk is.

Wil je vóór de seizoensopening, het ONK, nog een wedstrijd in het noorden van het land varen, dan biedt de KWS op 22/23 augustus een weekend van (her)openingswedstrijden voor alle erkende klassen op het Sneekermeer. Meer informatie hierover vind je op de website.

Wij zien genoeg mogelijkheden om op 18 september fit en wedstrijd klaar op het ONK te verschijnen. Waar stapt jouw team de komende maanden de boot in? 
Naast het ONK (18-20 september) staan dit najaar nog het 50e klasse evenement in Roermond (3-4 oktober) en de Hein Ruyten Trofee in Langweer (24-25 oktober) op de kalender.