Yngling4Sailability


Yngling4Sailability

Geplaatst op 19-05-2021  -  Categorie: Algemeen

UPDATE: Afgelopen weken is er fanatiek gesport door de Yngling zeilers. Er is 170 euro opgehaald en doneren kan nog steeds!

De Yngling klasse gaat zich in zetten voor stichting Sailability! diverse-fotos-3-christel-in-tillift-bij-locatie-in-den-bosch
Een dikke maand lang zullen wij kilometers maken om zoveel mogelijk geld in te zamelen. 

Stichting Sailability Nederland is een stichting die het zeilen voor mensen met een handicap of beperking mogelijk maakt.  Om dit te realiseren streeft Stichting Sailability Nederland naar een optimale samenwerking met een landelijk netwerk van Watersportverenigingen/centra met een afdeling ‘aangepast zeilen’ waar mensen met een handicap zelfstandig - of zo zelfstandig mogelijk - de zeilsport kunnen beoefenen.

Het bestuur van Stichting Sailability Nederland komt opstructurele basis samen om alle activiteiten die samenhangen met het realiseren van zeilmogelijkheden voor mensen met een handicap, op de beschikbare locaties, zo goed mogelijk te laten verlopen. Op iedere zeillocatie die is aangesloten bij het Sailability netwerk zijn faciliteiten aanwezig om mensen met een handicap te kunnen laten zeilen: o.a. ondersteuning om in de boot te komen (middels een tillift), aangepaste zeilboot en besturing, etc. Daarnaast heeft iedere locatie een groep van begeleiders/instructeurs en natuurlijk enthousiaste zeilers.

Donaties worden gebruikt voor het aanschaffen van de nodige materialen, waaronder boten, tilliften, zwemvesten etc. zie ook de site van Stichting Sailability.

Hoe ziet de Yngling4Sailability inzamelingsactie er uit? 
Yngling leden gaan kilometers maken! Dit kan natuurlijk in de Yngling, maar ook op iedere andere sportieve manier (wandelend, op de fiets etc). 
Deel deze sportieve activiteit met je mede Yngling zeilers, via Whatsapp, Strava, Instagram en gebruik de #yngling4sailability hiermee motiveer je andere ynglingzeilers om ook kilometers te maken!
Doneer! 

Donaties mogen rechtstreeks naar de bankrekening van Stichting Sailability Nederland. Vergeet hierbij niet in de omschrijving in te vullen Yngling4Sailability. 

De bankgegevens zijn:
Stichting Sailability Nederland
Bankrekening NL67RABO0346086701
Bij het vakje “Opmerkingen” of “Omschrijving”, graag invullen:
#yngling4sailability of yngling4sailability 

Wij wensen iedereen veel succes en plezier tijdens deze inzamelingsactie. Op 1 juli zullen we het ingezamelde bedrag bekend maken! 

Wil je meer informatie over deze stichting? Kijk op de website van Stichting Sailiability of stuur een mail naar aidem.[antispam].@yngling.nl 
Ook voor vragen/opmerkingen over deze inzamelingsactie kan je terecht bij aidem.[antispam].@yngling.nl