Update wedstrijden


Update wedstrijden

Geplaatst op 27-03-2021  -  Categorie: Evenementen  -  Auteur: Wedstrijden

We kijken met zijn allen reikhalzend uit naar het moment dat we elkaar weer op de startlijn treffen. Ondanks dat we nog niet weten wanneer dit precies zal zijn, gaan de verschillende organisatiecomités wel door met de voorbereidingen voor hun evenement.

United4
Helaas kan de United4 in Medemblik van 17 en 18 april niet doorgaan. De maatregelen rondom het Coronavirus gooien nog teveel roet in het eten. 

North Sea Regatta
Zo heeft de organisatie van de North Sea Regatta (22-24 mei) ons gezegd er alles aan te doen om er een ouderwets zeilfeest van te maken. Uiteraard binnen de beperkingen die op dat moment gelden. Hun dringende oproep is om je team vast in te schrijven. Betalen mag later, als er meer duidelijk is over de doorgang van het evenement. Inschrijven kan via deze link

WK Berlijn
Ook de organisatie van het WK in Berlijn is volop bezig met de voorbereidingen. De Notice of Race is inmiddels gepubliceerd op de website en ook is de eerste nieuwsbrief van de organisatie onlangs uitgebracht. Ten slotte heeft een van de jeugdteams uit Berlijn een kort filmpje gemaakt. Meer informatie volgt snel! We hopen met zijn allen ontzettend dat het evenement op 30 mei groen licht krijgt. 

Riva
En als het dan tocht over zeilen in het buitenland gaat... Van 4 - 6 juni staat één van de fijnste evenementen van het jaar op de kalender: Riva! 's Ochtends in alle rust aan de cappuccino terwijl je wacht tot de wind komt. In de middag tussen de bergen zeilen en 's avonds nagenieten op het terras.
Dit jaar zal de nieuw gebouwde Yngling hier tevens zijn performance tests uitvoeren. Heb je nog meer redenen nodig om naar Italië te gaan? Oostenrijker Andreas Knittel komt hier al vele jaren en schrijft in zijn 'Ten Reasons' wat zeilen in Riva del Garda voor hem zo speciaal maakt.