Paasevenement afgelast


Paasevenement afgelast

Geplaatst op 05-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

KWV de Kaag heeft ons laten weten dat zij in elk geval tot 1 juni van dit jaar geen evenementen kunnen organiseren. Dat betekent voor ons dus dat het Paasevenement niet door zal gaan. We vinden het enorm jammer want we weten hoe iedereen ernaar uitkijkt om elkaar weer op het water te treffen. Dat is bij onszelf niet anders.

Pasen was tevens het eerste selectie evenement voor het WK in Berlijn. Omdat het lastig is nu al een voorspelling te doen over de doorgang van evenementen de komende maanden houdt het bestuur voorlopig het huidige selectiereglement aan. In het geval geen selectieserie kan worden voltooid zal de Yngling Club Holland het belang van de zeilers vertegenwoordigen bij de International Yngling Association, om zoveel mogelijk teams af te vaardigen naar Berlijn. We verkiezen deze optie boven het toevoegen van andere evenementen aan de selectieserie of een uitslag die pas later in het seizoen bekend zal zijn.

Voor de opstaptraining van 27 en 28 maart zijn we in overleg met een andere watersportvereniging en locatie. We gaan er alles aan doen om deze training door te laten gaan, binnen de geldende maatregelen.
Fit blijven in deze maanden kan dan helaas niet in de boot, wel is er sinds kort de Yngling-Strava club. Wandel, fiets, ren, schaats of train hier de kilometers bij elkaar met je zeilteam! Lid worden kan via www.strava.com/clubs/yngling