Opstaptraining 27 & 28 maart!


Opstaptraining 27 & 28 maart!

Geplaatst op 11-03-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:
Zeilers! Het seizoen gaat beginnen! Graag nodigen wij de zeilers tot 27 jaar uit om op 27 en 28 maart te komen trainen op de Loosdrechtsteplassen.

Onze klassetrainer Mark Schuurman (Layline Trainingen) zal een trainingsprogramma voorzien. Het maximum aantal boten is zeven, dus wees er snel bij. De training is open voor complete teams die op hun eigen niveau stappen willen zetten, maar ook voor opstappers zonder team die bijvoorbeeld willen kennismaken met onze klasse. Voel je vrij om ons je vragen te stellen! Dit kan per mail, maar ook via onze insta-pagina.

Tijdens de training zal Mark de teams ook filmen op techniek én trim. Direct na de training worden deze beelden met de teams geanalyseerd!

Waar: GWV de Vrijbuiter, Loosdrecht
Wanneer: 27 & 28 maart
Hoe laat: 10 tot ca. 16 uur.
+ voorbespreking en analyse videobeelden
Inschrijving: via de link (voor opstappen is het gratis aanmelden ook nodig)*de voorbespreking en analyse zullen digitaal plaatsvinden. Op vrijdagavond en zondag na het zeilen. Gemakkelijk te volgen op je mobiel / laptop. Dit om zoveel mogelijk groepsvorming te voorkomen ondanks de aangepaste deelnemersaantallen.