Ontwikkelingen COVID-19


Ontwikkelingen COVID-19

Geplaatst op 20-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Voorzitter YCH

Yngling Club Holland - COVID19 update

Vorige week heeft het kabinet maatregelen bekend gemaakt, teneinde de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te voorkomen. De afgelopen dagen volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. In aansluiting op de nationale adviezen heeft het NOC.NSF haar leden geadviseerd niet alleen alle competitie, training en oefenwedstrijden af te gelasten, maar de sport ook opgeroepen om alle clubbijeenkomsten, zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen niet door te laten gaan.

Als YCH geven wij gehoor aan deze duidelijke oproep en het Bestuur heeft dan ook besloten, gelet op de ernst van de situatie, de agenda 2020 zodanig aan te passen.

Wij bekijken de kalender per evenement, op het moment dat het relevant wordt. Het trainingsweekend 4/5 april, de Algemene Ledenvergadering en het Internationale Paasevenement zullen dit jaar geen doorgang vinden. De ALV trachten wij op een later moment dit jaar bij elkaar te roepen. Daarnaast, heeft de organisatie van de Eredivisie Jeugdzeilen besloten het gehele programma te verschuiven. Details over nieuwe data volgen snel, hierover zijn wij op dit moment in gesprek met de verschillende partijen.

Verder in het seizoen gelegen evenementen blijven voorlopig onveranderd. Wel zijn partijen als U4 in gesprek over hun programma. Nieuws hierover en de gevolgen hiervan op het selectie programma volgen z.s.m.

Verdere updates volgen op onze site.

Wij wensen iedereen alle gezondheid in de komende periode.

Namens het Bestuur,
Marnix van Dishoeck
Voorzitter YCH