Activiteit details


Opstaptraining

zaterdag 27 maart 2021

 
Tijd
start om 10:00 uur
Inschrijfperiode
maandag 8 maart 2021 t/m zaterdag 27 maart 2021
Inschrijving te annuleren tot
zaterdag 20 maart 2021
Locatie
GWV de Vrijbuiter, Loosdrecht
Leeftijd
maximaal 26 jaar
 

De jaarlijkse start van het seizoen, dit jaar op 27 en 28 maart. Dit weekend kunnen zowel bestaande teams als geïnteresseerden meevaren met de opstaptraining op Loosdrecht. De training zal georganiseerd worden vanaf de haven van GWV de Vrijbuiter. 

 

Er geldt een maximumleeftijd van 26 jaar, een maximum aantal boten van zeven en de faciliteiten zijn beperkt open. Details volgen per mail en lastminute, zodat de meest actuele stand bekend is bij de deelnemers.

 

Voor het aantal opstappers is er geen maximum aantal, dit gaat in overleg. Sluit vooral (gratis) aan om kennis te maken met de boot en onze zeilers! Je aanmelding via de site is wel vereist.

 

Als deelnemende boot kan je ervoor kiezen je aan te melden als compleet team of als boot met een plek voor een opstapper. Er geldt een kleine vergoeding voor de trainer van €20 per persoon.

 

Tijdens de training zal Mark de teams ook filmen op techniek én trim. Direct na de training worden deze beelden met de teams geanalyseerd!

 

Vragen? Voel je dit jaar extra vrij om even te mailen of bellen met het Bestuur. Wij doen ons best deze training te organiseren, ondanks de beperkende factoren van de Coronamaatregelen. Deze willen wij respecteren en toch lekker het water op kunnen!

 
Waar: GWV de Vrijbuiter, Loosdrecht
Wanneer: 27 & 28 maart
Hoe laat: 10 tot ca. 16 uur.
+ voorbespreking en analyse videobeelden
Inschrijving: via de link (voor opstappen is het gratis aanmelden ook nodig)*de voorbespreking en analyse zullen digitaal plaatsvinden. Op vrijdagavond en zondag na het zeilen. Gemakkelijk te volgen op je mobiel / laptop. Dit om zoveel mogelijk groepsvorming te voorkomen ondanks de aangepaste deelnemersaantallen.

negniniart.[antispam].@yngling.nl

of: 06-15565602

of: via onze insta-pagina

 

 

Deelnemers