Leuk dat je geinteresseerd bent. De Yngling Club biedt veel mogelijkheden aan om kennis te maken.

Voorop staat dat we je graag informeren over de klasse. Je zit dus nergens aan vast als je een keer mee komt varen.

 

TopTips om kennis te maken:

- Like Yngling op Facebook : https://www.facebook.com/YnglingClubHolland en blijf op de hoogte van onze opstapmogelijkheden.

- Meld je aan bij nedjirtsdew.[antispam].@yngling.nl, je mailadres wordt dan benaderd als er bemanning nodig is of er een opstapmogelijkheid is.

- In de buurt van de Kaag? Stap eens op bij de woensdagavondwedstrijden in de zomer

 

 

Agenda mogelijkheden: 

 

24 oktober 2014- De Drie Zwaantje Langweer

Team Speed Date 19.30 tijdens HRT: Kom borrelen en zie zelf hoe gezellig het is! Cupido neemt de leiding en weet graag van tevoren als je komt : odipuc.[antispam].@yngling.nl! Zowel bestaande teams als bemanningzoekenden zijn hier aanwezig. Vorm je team voor volgend jaar of kom vrijblijvend praten. Je mag na aanmelding ook gratis blijven slapen in jeugdherberg de Steven, zodat je daarna gezellig kunt blijven.

 

25-26 oktober - Langweer

Hein Ruyten Trofee. Kom opstappen op salonboot de Simmerwille en bekijk het zeilen van dichtbij

 

Ook alle trainingen in het najaar zijn een mooie gelegenheid om op te stappen. Stuur een mail naar negniniart.[antispam].@yngling.nl !

Deze pagina is gegenereerd door E-captain. Captain: Het ideale ledenbeheer en relatiebeheer systeem voor stichtingen, sportclubs en -verenigingen. Meer informatie vindt u op de Captain website.