Hein Ruyten Trofee 2018 - 50 jaar Yngling

Startdatumza 27 oktober
Starttijd11:00
LocatieLangweer
Uitgebreide info

WEBSTRIJDBEPALINGEN

 

INDELING SLAPEN JEUGDHERBERG

 

De Hein Ruyten Trofee vindt in 2018 voor de zevende keer plaats en heeft inmiddels een vaste plek op de wedstrijdkalender in het laatste weekend van oktober.

Wij streven dit jaar naar 50 boten op de startlijn en vragen jou daarom ook dit evenement in je agenda te zetten!

 

Op zaterdag 27 oktober starten de wedstrijden om 12:00 uur. Voorafgaand is er een schippersmeeting. Tijd en locatie hiervan wordt via mailing en whatsapp groep doorgegeven. 

Op zondag 28 oktober wordt na 14:30 uur geen waarschuwingssignaal meer gegeven. 

Het inschrijfgeld is dit jaar € 180,- per team. Inclusief eten en slapen, zoals je gewend bent. Maak je geen gebruik van het slapen in de jeugdherberg, dan is het inschrijfgeld € 150,- per team.

Let op: omdat er op vrijdag geen training is, zal er ook geen diner in de Drie Zwaantjes worden georganiseerd. Wel is er vanaf vrijdagavond slaapgelegenheid in de jeugdherberg en op zaterdagochtend ontbijt voor degenen die dit bij inschrijving aangeven.

 

Naast vrienden, familie en fans zijn dit jaar nadrukkelijk Oud-Ynglingzeilers uitgenodigd om de HRT mee te maken vanaf de klassieke salonboot Simmerwille, of om als stuurman twee wedstrijden te varen. Voor hen ziet op zaterdag 27 oktober het programma er als volgt uit:


Vanaf 11:00 uur -  Ontvangst op de kade in Langweer en inschepen Simmerwille.
± 11:30 uur - Afvaart Simmerwille. Wedstrijden bekijken vanaf het water.
± 16:00 uur – gezamenlijk naar de kant.
± 17:00 uur - Aanvang borrel in eetcafé De Drie Zwaantjes. Het Yngling-café is open en daar zal historisch beeldmateriaal te zien zijn. 
± 19:00 uur – Zeilersmaaltijd in De Drie Zwaantjes.
Na het eten gaat de band spelen en kunnen de voetjes van de vloer.

Op de Simmerwille is er gelegenheid tot het geven van een bijdrage en zo onze Ynglingsport te steunen.

Om voor dit lustrumevenement zoveel mogelijk (Oud-)Ynglingzeilers te bereiken vragen we je hierbij om deze uitnodiging te verspreiden onder je teamgenoten, zeilvrienden en andere mogelijk geïnteresseerden. Het zou erg leuk zijn zoveel mogelijk Ynglingzeilers bij elkaar te krijgen om 50 jaar Yngling te vieren!

EmailMeer informatie via wedstrijden@yngling.nl


    (Inschrijving gesloten)